wheat-1556699.jpg

Kik vagyunk

A világ élvonalához tartozunk a mezőgazdasági áruk és termékek felvásárlása, kezelése, feldolgozása és forgalmazása terén.

Több mint 37 országban, 18 000 feletti dolgozói létszámmal folytatjuk tevékenységeinket, amelyekkel értéket teremtünk mind a termelők, mind pedig vevőink számára.

Működésünk a teljes ellátási láncra kiterjed, a gazdaságoktól egészen a vevőkig.

Többek között gabonát, olajos magvakat, hüvelyeseket, rizst, cukrot és gyapotot vásárolunk közvetlenül a termelőktől.

Tárolólétesítményeink, feldolgozóüzemeink és szállítóeszközeink hálózata segítségével feldolgozzuk, kezeljük, és a világ minden részére eljuttatjuk a különböző árukat és termékeket. Vevőink között vannak feldolgozó cégek (élelmiszer, takarmány, fogyasztási cikkek előállítói), helyi importőrök és forgalmazók, valamint állami megrendelők is.  

Ágazati tapasztalataink, stabil kapcsolatrendszerünk és eszközhálózatunk segítségével valamennyi tevékenységünk során komoly hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, biztonságra, minőségre és megbízhatóságra.

A Viterra cégcsoport Magyarországon

A három tagból álló Viterra magyarországi cégcsoport a gabonafélék, olajos magvak, növényolajok és állati takarmány-alapanyagok kereskedelmének és logisztikájának egyik legfontosabb szereplője, emellett gyártási és raktározási tevékenységet is folytat. A magyar piacon 1996 óta jelen lévő Viterra Hungary Kft. fő tevékenysége a termények, takarmány-alapanyagok és növényolajok kereskedelme. A Viterra Növényolajgyártó Kft. üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát Foktőn, ahol csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaznak. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is. A Viterra Logisztikai Kft. elsődleges célja a magyar gabonapiac raktározási, terménytárolási és -kezelési igényeinek kiszolgálása; telephelyei az ország négy pontján találhatók.

Kereskedelem

A Viterra magyarországi cégcsoport kereskedő hálózata az egész ország területén folyamatosan bővíti üzleti kapcsolatait és keresi az üzleti lehetőségeket mezőgazdasági termények felvásárlására. Szakmai és kereskedelmi tapasztalatunk hatékony és stabil támogatást nyújt a hazai mezőgazdasági termelők számára.

Területi képviselőink

Lehetőségek

A Viterra magyarországi cégcsoport kereskedelmi tevékenysége megbízható hátteret biztosít a magyar termelők és gazdák számára. A Viterra segítségével a magyar termelők terményei a világ legtávolabbi tájaira is eljuthatnak és megjelenhetnek a világpiacon. A növényolajgyártás másodtermékei, a dara és a héj is felhasználásra kerül. A héj elégetésével megújuló energiát állítunk elő, míg a darát állati takarmányként értékesítjük.

Értékeink

Értékeink tükrözik céljainkat, prioritásainkat és viselkedésünket, bárhol, bármilyen szerepben is dolgozunk.

Megnyitás
pexels-skitterphoto-21461.jpg
Sütikre vonatkozó szabályzat