Akadálymentesség

Ez a Viterra hivatalos akadálymentesítési nyilatkozata. Ha kérdése, észrevétele van, keressen minket.

 

Megfelelési előírások

Elismerjük a World Wide Web Consortium (W3C) web-hozzáférhetőségi kezdeményezése (WAI)fontosságát, miszerint rendelkezéseket kell hozni annak érdekében, hogy a fogyatékkal élő felhasználók is minden termékhez és szolgáltatáshoz hozzáférjenek.

Mindent elkövetünk azért, hogy a weboldalon található oldalak megfeleljenek a webtartalmak akadálymentességére vonatkozó szabvány 2.0 (WCAG 2.0) A-szintjének.

A weboldal minden oldala XHTML 1.0 Strict dokumentumként validálható. A weboldal minden oldala strukturált szemantikai jelölést használ. A főcímekhez H3, az alcímekhez H2 címkéket használunk. 

 

Hivatkozások

Számos hivatkozáshoz címattribútum is tartozik, amely nagyobb részletességgel írja le a hivatkozást, kivéve, ha a hivatkozás szövege önmagában is teljes egészében leírja a célt (pl. egy cikk főcíme). A hivatkozások kontextustól függetlenül is értelmesek.

 

Megjelenés

A minimális képernyőszélesség 960 pixel.

A vizuális elrendezéshez a weboldal lépcsőzetes stíluslapokat használ.

A weboldal kizárólag relatív betűméretet használ, amely megfelel a felhasználó által a vizuális böngészőben beállított „szövegméret” értéknek.

Az egyes oldalak tartalma akkor is olvasható, ha az ön böngészője, böngészéshez használt eszköze egyáltalán nem támogatja a stíluslapokat.

Jelen hozzáférhetőségi nyilatkozatunkat 2018. december 13-án tettük.

Sütikre vonatkozó szabályzat