Adriana Rose-8.jpg

Amit csinálunk

Olajosmag kereskedelem

Cégcsoportunk piacvezető szerepet tölt be Magyarországon az olajos magok kereskedelmében. Forgalmunk jelentős részét a – Viterra hazai cégcsoporthoz tartozó – foktői növényolajgyárunkban feldolgozott napraforgó- és repcemag felvásárlásaink adják. Ez az áruigény biztosítja a folyamatos és versenyképes árjegyzést.

Fő- és melléktermékeink fő felhasználási iránya a takarmány- és biodízelipar, illetve továbbfinomítást követően az étolajipar.

Partnereink igényeihez alkalmazkodó (telephelyi és telephelyeinkre beszállított paritások, azonnali és határidős szállítási) szerződéseinkkel és rugalmas logisztikai lebonyolítással, ideális felvevőpiacot nyújtunk az iparág minden szereplője számára, a hazai termelőktől a nemzetközi kereskedelmi társaságokig. A hazai feldolgozás mellett folyamatosan jelen vagyunk az exportpiacokon, továbbá jelentős mennyiségű olajosmagot importálunk szomszédos EU országokból és Szerbiából is.

Gabonakereskedelem

Cégcsoportunk évek óta őrzi vezető szerepét a Magyarországon termesztett gabonafélék (elsősorban kukorica, búza, árpa) kereskedelmében. Meghatározó piaci jelenlétünk fenntartásának és növelésének alapja a holland központunk, valamint a környező országokban található Viterra leányvállalatokkal ápolt szoros együttműködés.

Export volumenünk fenntartása mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a növekvő belföldi kereslet kiszolgálására, mely során partnereink igényeire szabott ajánlatainkkal igyekszünk ideális megoldást kínálni.

Meglévő raktárbázisaink (Foktő, Gyomaendrőd, Debrecen, Berettyóújfalu), valamint bérelt tárolókapacitásunk jelentős mértékben hozzájárulnak a partnereinkkel kialakított hosszú távú kapcsolataink fenntartásához.

Növényi olaj kereskedelem

Cégcsoportunk nyers napraforgó-, repce- és szójaolajat forgalmaz illetve gyárt is foktői gyárában, melynek fő felhasználási iránya a takarmány- és biodízelipar, illetve tovább-finomítást követően az étolajipar.

Folyamatosan törekszünk a vevői igények kielégítésére a minőség terén, ezért az általunk gyártott növényi olajok minősége maximálisan megfelelnek a hazai és nemzetközi igényeknek, a szigorú élelmiszer- és takarmánybiztonsági előírásoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezhetőségre, ennek okán felkínáljuk az azonnali és határidős ügyletek lehetőségét is, a megbízható logisztikai háttérnek köszönhetően rendkívül rugalmas szállítással.

Napraforgó maghéj és dara kereskedelem

Napraforgó maghéj kereskedelem

A napraforgóolaj gyártása során az olaj mellett melléktermékként napraforgóhéj és dara keletkezik. Rendkívül jó tüzeléstechnikai adottságának köszönhetően (magas fűtőérték, alacsony nedvesség és hamutartalom) előszeretettel használják égetési és fűtési célra erőművekben és háztáji biomassza tüzelésű kazánokban egyaránt. Cégcsoportunk pelletálja is a keletkező maghéjat, megkönnyítve a termék felhasználhatóságát.

Dara kereskedelem

A régióban cégcsoportunk vezető szerepet tölt be a fehérjedarák gyártásában és kereskedelmében. Foktői növényolajgyárunk állandó ellátást biztosít partnereink számára a piacon fellelhető legjobb minőségben.

Országos lefedettségünknek köszönhetően mindig a leggazdaságosabb logisztikai megoldásokat tudjuk partnereink számára kínálni, ezáltal biztosítva mindkét fél számára a legmegfelelőbb szállítási feltételeket.

Ajánlatainkat partnereink igényeihez alakítjuk, telephelyi és leszállított paritásokon, illetve azonnali és határidős szállítási ajánlatokkal igyekszünk megfelelni a piac elvárásainak.

Finomított növényi olaj kereskedelem

Cégcsoportunk Európa több országban rendelkezik növényi olaj finomítóval és Magyarországon is forgalmaz ömlesztett finomított napraforgómag- és repcemag étolajat. Termékeinket partnereink élelmiszeripari alapanyagként használják fel, vagy étolajként palackozva a boltok polcaira kerül. A jelentős nemzetközi piaci tapasztalatunknak hála magas szintű szolgáltatást tudunk nyújtani meglévő és majdani partnereinknek, mindezt úgy, hogy közben megfelelünk a legszigorúbb élelmiszeripari szabványoknak és vevői minőségbiztosítási rendszereknek.

Sütikre vonatkozó szabályzat